блогер розлучення новини

Блогерка Таня Самбурська, яка оскандалилася на "голодній тусовці", розлучилася з чоловіком

Сейчас читают: 477
hochu.ua

Популярна українська блогерка з Івано-Франківська Таня Самбурська заявила про розлучення з чоловіком. Через 9 років стосунків з Ігорем пара прийняла рішення розійтися.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Поки одні блогери зміцнюють стосунки та готуються розширити свою сім'ю, інші переживають кризу в стосунках.

Судячи з усього, остання наздогнала популярних українських блогерів Ігоря і Таню Самбурську. Читати також Анджеліна Джолі та Бред Пітт нарешті помирилися: чим завершилося одне з найдовших розлучень Голлівуду Фото: instagram.com/__samburskaНа своїй сторінці в Instagram дівчина виставила публікацію, в якій оголосила про розрив із чоловіком.

Таня підкреслила, що розійшлася з чоловіком на хорошій ноті, намагаючись зберегти дружні стосунки. Тому блогерка попросила поважати її особисті кордони й не намагатися з'ясувати подробиці стосунківНаша історія закінчилася.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA