місто Лондон стрижка догляд за волоссям зачіска місто Лондон

Бабл-боб — найрозкішніша стрижка на осінь 2023 року (ФОТО)

Сейчас читают: 510
hochu.ua

Ми вже розповідали про новий тренд фарбування волосся Scandi Hairline, який зараз підриває Instagram. А в цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися про нову і дуже модну стрижку бабл-боб, яка обіцяє стати наймоднішою зачіскою цієї осені.Думаєте, яку стрижку зробити цієї осені?

Радимо звернути увагу на новий тренд 2023 року округлий боб, який також називають бабл-боб. Ця зачіска, як пишуть на vogue.co.uk, вже встигла стати однією з найбільш популярних в салонах Лондона.

Читати також Стрижка Hush — найпопулярніша зачіска цієї осені: дивіться, як виглядає новий тренд 2023 року (ФОТО) Родзинка стрижки бабл-боб — це заокруглена форма традиційного каре боб, яка бере своє коріння з 90-х років.

Ця форма, яка ще недавно вважалася дещо застарілою, сьогодні набула нового життя.Об'ємна форма і кінці, що злегка загинаються знизу — характерні ознаки стильного бабл-боба.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA