Олег Винник інтерв'ю новини шоубізнес співак Олег Винник

"Жалкую, що я не там": Винник вперше подав голос після майже 1,5-річної мовчанки (ВІДЕО)

Сейчас читают: 681
hochu.ua

Знаменитий український співак Олег Винник вперше після повномасштабного вторгнення з'явився в українському медіапросторі. 49- річний співак розповів, що нині серйозно хворіє та жалкує про те, що зараз не в Україні.

Подробиці - в нашому матеріалі. Читати також Стало відомо, куди поділася співачка Таюне: з ким живе "дружина" зниклого Олега Винника Стало відомо, що український співак Олег Винник дав інтерв'ю Вікторії Курочці, в рамках її авторського проекту КРП.

Поки що у ЗМІ доступний лише короткий тизер бесіди Олега з журналісткою, де зокрема бачимо, як знаменитий музикант щиро зізнається, що зараз відчуває.Я буду тільки про одне жалкувати – що не тримаю в руках зброї і що я не там,- саме так прокоментував Олег свою відсутність цей рік у житті країни.

Чоловік відверто розповів про свій недуг. Він зазначив, що усі минулі діагнози, які йому приписували не є правдивими. Його справжня хвороба серйозніша, адже на неї в Німеччині хворіє лише 2 відсотки людей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA