догляд за волоссям волосся

Пілінг для шкіри голови: що це за процедура і чи потрібна вона вам

Сейчас читают: 948
hochu.ua

Найкраще зробити цю процедуру у трихолога. Проте і в домашніх умовах цю процедуру теж можна зробити. Найчастіше пілінг назначають тим, хто неправильно миє голову або обрав для цього невідповідний шампунь.

Тож якщо у вас свербіж або висипання на шкірі, інтенсивна робота сальних залоз - швидше за все, трихологи назначать вам очищення шкіри голови за допомогою пілінгу.Ця процедура сприяє якісному очищенню шкіри голови від ороговілих частинок, бруду, себуму, засобів для стайлінгу.

Після використання пілінгу шкіра голови дихає, клітини відновлюються, а кількість шкірного сала помітно зменшується. Також пілінг запобігає появі лупи та позбавляє неприємного свербежу.

Процедура підходить власницям різного типу шкіри, крім пошкодженої. Також варто відмовитися від пілінгу, якщо ви щойно пофарбували волосся, оскільки існує ризик швидкого змивання фарби.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA