Україна місто Київ краса новини вибір редакції обговорювані новини Україна місто Київ

PIED-DE-POULE відкриває новий флагманський салон у самому центрі Києва

Сейчас читают: 271
womo.ua

13 вересня 2024 року, Київ – Мережа салонів краси PIED-DE-POULE, відома своєю відданістю високій якості послуг та індивідуальному підходу до кожного клієнта, урочисто відкриває свій новий флагманський салон в Києві на Бессарабській площі, 7.

Новий салон прийшов на зміну першому закладу мережі, що працював із 2014 року на вулиці Шота Руставелі, 20, де за цей час було обслуговано понад 30 тисяч клієнтів та надано більше 150 тис.

послуг. Тепер професійна команда, що стала основою цього успіху, працюватиме в просторому салоні площею 290 м², розташованому на двох поверхах у центрі столиці.

Новий салон вирізняється не лише своїм розташуванням, а й сучасним дизайном, що гармонійно поєднує елегантність та комфорт. Відвідувачі можуть насолодитися затишною атмосферою, яка сприяє релаксу та створює відчуття повного комфорту з першого кроку.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
«Жіночі студії»: в Україні стартував новий феміністичний проєкт womo.ua /1 неделю назад
womo.ua
Яскрава осінь з diadia: український бренд презентує новий дроп, що змінює сірі будні womo.ua /1 неделю назад
womo.ua
Як вивести карʼєру на новий рівень завдяки менторству: безплатний вебінар для українок від STEM is FEM womo.ua /2 недели назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA