місто Франциск секс ЛГБТ Disney ЛГБТК порно церква місто Франциск

Папа Римський Франциск розповів, що думає про аборти, секс, порно та ЛГБТ

Сейчас читают: 474
womo.ua

Папа Римський Франциск знявся в документальному фільмі Disney+ The Pope Answers, де розповів, що думає про секс, ЛГБТ, аборти та порно.

Про це пише Reuters. Зазначимо, що у стрічці понтифік зустрівся з 10 людьми у віці 20 років, які ставили йому різні питання.

Теми включали секс, права ЛГБТ, аборти, порнографію, віру та еротичні зловживання в католицькій церкві. Про секс Читайте також: Франківська художниця продала картину за ₴430 тисяч для бійців «Азову»: фото Про ЛГБТ Також Папу запитали, чи знає він, що таке «небінарна людина» і як він до них ставиться. Читайте також: Британських монархів звинуватили в работоргівлі: подробиці Папа розкритикував тих, хто, посилаючись на Біблію, пропагує ненависть та виправдовує виключення ЛГБТ-руху з церковної спільноти. Про аборти Щодо абортів Франциск зазначив, що священники повинні бути «милосердними» до жінок, які перервали вагітність, але сказав, що така практика залишається неприйнятною. Читайте також: З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами Читайте також: Мовний скандал в Ірпені: викладачку, яка відмовилася викладати українською мовою, відсторонили Про порно Також Папа Франциск заявив, що ті, хто використовує порнографію, принижують себе по-людськи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA