кіно кар'єра знаменитості обговорювані новини

П’єра Рішара позбавили звання посла благодійної організації через підтримку Жерара Депардьє

Сейчас читают: 539
womo.ua

Віднедавна П’єр Рішар більше не є послом благодійної організації Les Papillons, яка виступає проти насильства. Актор підтримав Жерара Депардьє, якого обвинувачують у домаганнях та зґвалтуваннях.

Про це повідомив у соцмережах президент асоціації Les Papillons Лоран Боє. Читайте також: Старшого брата Майкла Джексона звинуватили у сексуальному насильстві Французькі митці виступили на захист Жерара Депардьє на тлі звинувачень у зґвалтуваннях і домаганнях.

Вони написали відкритого листа, в якому висловили жаль з приводу «лінчування», з яким зіткнувся актор. Разом із Пʼєром Рішаром його підписали 50 митців, зокрема режисер Бертран Бліє, акторки Наталі Бає, Кароль Буке і Шарлотта Ремплінг, а також музиканти Карла Бруні і Жак Дютронк. Долучайтеся до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post П’єра Рішара позбавили звання посла благодійної організації через підтримку Жерара Депардьє appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA