книги робота кар'єра інтерв’ю натхнення читання

Ольга Бартиш: Наша сила в нашому сприйнятті, в нашій інтерпретації, і у виборі навіть тоді, коли здається, що вибору немає

Сейчас читают: 698
womo.ua

Ольга Бартиш, авторка книги «Все одно буде п’ятниця. А потім неділя», що вийшла друком у видавництві «Лабараторія», відкриває перед читачами не лише власний шлях усиновлення, але й набагато глибші пошуки внутрішньої дитини.

Ця книга не просто розповідає про досвід усиновлення, але й змушує задуматися над важливими життєвими питаннями: чи можливо полюбити чужу дитину як свою?

Що заважає нам на цьому шляху? Які страхи, стереотипи та упередження перешкоджають чистій любові? Ольга, зі своїм багатим життєвим досвідом, який охоплює роботу в журналістиці, перехід до мистецтва та особистий досвід усиновлення, ділиться в ексклюзивному інтерв’ю WoMo своїми роздумами про ці складні питання.

В її історії – відверте зізнання про пошуки любові, свободи та самоприйняття. Як виникла ідея написати книгу, як довго ви йшли від думки до втілення?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA