Ольга Харлан спорт жінки Ольга Харлан

Ольга Харлан блискуче перемогла на Кубку світу з фехтування на шаблях

Сейчас читают: 404
womo.ua

Українська шаблістка здобула золоту медаль на Кубку світу з фехтування на шаблях серед жінок, який відбувся у Перу. Про це повідомляє НОК України.

Етап у Лімі став другим у цьому сезоні Кубку світу з фехтування на шаблях. Перед початком турніру Ольга Харлан мала шосте у світовому рейтингу, що дозволило їй стартувати одразу з основної сітки.

На шляху до медалі Харлан перемогла угорку Ренату Катону, італійку Клаудію Ротілі та француженку Сару Нутшу. Ще з однією представницю Угорщини та чинної чемпіонкою світу у командному складі Лізою ПустайОльга зустрілася у чвертьфіналі, який завершився впевненою перемогою українки.

Далі наша спортсменка зустрілася з американкою Елізабет Тартаковски. А у вирішальному бої на українку чекала Шугар Катінка Баттаї, яку Харлан також перемогла. Читайте також: Ярослава Магучіх виборола «золото» з рекордним результатом турніру у Нью-Йорку Українка стала найкращою з-поміж 148 учасниць із 34 країн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA