новини

Олена Філонова розревілася через невдале побачення: наїв на 2 тисячі та змусив платити

Сейчас читают: 395
hochu.ua

Телеведуча і блогер Олена Філонова поділилася особистою драмою - дівчина побувала на романтичному побаченні, яке закінчилося несподіваним поворотом подій.

Під кінець зустрічі чоловік підло втік, залишивши на Філоновій оплату чека в ресторані, а сама вона гірко розплакалася просто в закладі.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У Stories в Instagram ведуча розповіла, що прийшла на побачення з чоловіком до ресторану, де вони замовили страви на суму понад 2 тисячі гривень.

І можливо така щедрість підкупила б Олену, тільки ось оплата чека несподівано лягла на її тендітні плечі. Загадковий обранець заявив, що в нього є тільки 700 гривень і запропонував Філоновій заплатити за їхню вечерю, а замість цього він запропонував "відпрацювати", натякаючи на продовження вечора.Він запропонував мені поїхати з ним.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
"Люди заблоковані та тонуть живцем": Катя Осадча емоційно звернулася до Червоного Хреста через трагедію на Херсонщині (ВІДЕО) hochu.ua /10 месяцев назад
hochu.ua
Щедрий презент від зірки: Бейонсе подарувала прихильнику окуляри за 53 тисячі доларів (ВІДЕО) hochu.ua /10 месяцев назад
takprosto.cc
Дочка через полгода выходит замуж, вот мы и решили познакомиться с родителями зятя, но встреча приняла неприятный оборот takprosto.cc /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA