Злата Огнєвіч війна новини шоубізнес Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч гірко розплакалася через техногенну катастрофу на Каховській дамбі (ФОТО)

Сейчас читают: 316
hochu.ua

Українська співачка Злата Огнєвіч особливо емоційно відреагувала на наслідки чергового російського терору. Після того як окупанти зруйнували Каховську дамбу, внаслідок чого вода швидко прибуває і затоплює населені пункти південних регіонів України, артистка гірко розплакалася і висловилася про техногенну катастрофу.В Insta Stories Злата Огнєвіч вийшла на зв'язок після важкої ночі для кожного українця.

Зі сльозами на очах виконавиця прокоментувала знищення греблі Каховського водосховища, через яке жителі Херсонщини змушені терміново евакуюватися.Люди — це звірі.

Хижаки, які знищують усе на своєму шляху. На жаль, деякий вид хижаків має численну популяцію. Дії цієї популяції вийшли з-під контролю,— висловилася Злата Огнєвіч.

Читати також "Янгол": Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині (ВІДЕО) Зазначимо, ще в лютому міністерство захисту довкілля та природних ресурсів заявляло, що падіння рівня води нижче за позначку в 12 метрів на Каховському водосховищі означатиме екологічну катастрофу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA