травля Нео війна в Україні акторка

Зірка "Мухтара" обізвала українських акторів "каліками", а зараз скиглить через травлю

Сейчас читают: 900
hochu.ua

Російська акторка, зірка серіалу нульових "Повернення Мухтара" Оксана Сташенко, яка часто знімалася в Україні, підіграє кремлівській пропаганді.

Знаменитість підтримала криваву війну своєї країни-терористки. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Путіністка Оксана Сташенко навіть після 2014 року приїжджала до Києва та активно знімалася у серіалах.

Проте після 24 лютого різко засудила українських колег, заявивши, що вони "від неї відвернулися". Читати також "Їх виховують моя дружина і війна": Володимир Зеленський зізнався, що не приділяє дітям належної уваги Я знімалася в Україні, як і решта наших (російських) артистів… У нас там з'явилося багато друзів, приятелів, знайомих.

Але ті актори, які ще зовсім недавно переді мною ходили навшпиньки, від мене відвернулися. Хоча до цього всі благали: "Візьміть наші фотографії, Оксано Михайлівно, віддайте їх у москві".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA