Олег Скрипка люди Олег Скрипка

Олег Скрипка у Мексиці допоміг українським дітям

Сейчас читают: 180
liza.ua

Співак та продюсер, фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка влаштував благодійний вечір за океаном. Зібрані кошти він направив на допомогу дитячій лікарні «Охматдит».Артист представив свій відомий проект «Музика і Вино».

Концерт з дегустацією вина відбувся аж у Мексиці. В одному з відомих винних клубів вишуканого курорту Плая Дель Кармен легенда українського року зустрівся з шанувальниками та пригостив своїм авторським вином «Країна мрій».За словами Олега Скрипки, на благодійному вечорі зібралась справжня міжнародна компанія.

Там були і українці, і мексиканці, і гості з Америки, Ізраїлю, Білорусії.«Культурна дипломатія – це потужний інструмент, можна говорити мовою музики, можна презентувати дегустаційні вина і ці всі прекрасні речі єднають людей, єднають світ.

І головне, що мета такої зустрічі – благодійні кошти для дітей, для їх світлого майбутнього».Слід відзначити, що Олег Скрипка зацікавився виноробством ще у 1990-ті, під час свого перебування у Франції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA