Смартфоны технологии samsung

Об'єкт бажання: стильні нові смартфони, планшети та бездротові навушники з презентації Galaxy Unpacked від Samsung

Сейчас читают: 776
cosmo.com.ua

В середу, 5 серпня, відбулась перша в історії віртуальна презентація Galaxy Unpacked від Samsung. Компанія представила п’ять новинок, котрі вражають своєю сучасністю, технологічністю та стильним дизайном: смартфони Galaxy Note20 і Galaxy Note20 Ultra, універсальні планшети для продуктивної роботи та творчості Tab S7 і S7+; преміальний носимий пристрій з розширеними функціями для моніторингу стану здоров’я Galaxy Watch3; стильні й ергономічні навушники з чудовою якістю звуку Galaxy Buds Live та смартфон з гнучким екраном наступного покоління Galaxy Z Fold2.

Давай розглянемо їх детальніше! Смартфони Galaxy Note20 і Note20 Ultra Нові Galaxy Note20 — найпродуктивніші смартфони в серії Note на сьогоднішній день, які виходять за межі можливостей звичайних мобільних пристроїв.

На них можна працювати як на комп’ютері і грати навіть у технічно складні ігри, що робить нові мобільні пристрої однаково вдалим варіантом як для бізнесмена чи менеджера, що більшість робочого дня працюють в

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA