Сша люди карантин страхи Сша

Нова галузь у новому світі: Як українка Юлія Давій створіє 3D-одяг у США

Сейчас читают: 911
womo.ua

Юлія Давій — засновниця та СЕО New Age Lab, співзасновниця IB Centre, першопроходець у сфері використання діджитал-дизайну та 3D-принтингу для вирішення екологічних та соціальних проблем індустрії одягу та аксесуарів Julia Daviy, відома у світі новаторка, яку визнано  The Guinness Record Holder   та нагороджено The Edison Awards Gold Winner, розповіла WoMo, чому за друкуванням екологічного одягу на 3D-принтері майбутнє, та як вона планує змінити стару галузь легпрому.

Ви проторюєте шлях для свого бізнесу, з одного боку. А з іншого, впливаєте на розвиток нової галузі. Відоме нью-йоркське видання Nylon пише, що Юлія Давій створює принципово нову професію, яка виросте в нову галузь.

Розкажіть про це. Так, це приємно чути від американських журналістів. Останніми роками ми зробили багато нового на перехресті технологій діджитального дизайну (зокрема, використовуємо комп’ютеризований параметричний та генеративний дизайн), 3D друк.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA