женщины фотопроект

Ніжність та сила: військовослужбовиці та ветеранки війни у вражаючому фотопроєкті

Сейчас читают: 153
cosmo.com.ua

«Anabel Arto» до Дня Захисника України ініціювали соціальний проєкт «Жінка-Воїн в першу чергу Жінка». Його мета звернути увагу суспільства на жінок-воїнів, жінок фронту, які на рівні з чоловіками виконують військові обов‘язки, але часто залишаються без уваги.

Разом з фотографкою та авторкою соціального проєкту про жінок з інвалідністю «Не така, як інші, вона» Діаною Андруник бренд створив фотопроєкт з чинними військовими жінками та ветеранками війни зі спілки «Жіночий Ветеранський Рух».

Кожне фото розповідає історію жінки-воїна. У проєкті взяли участь ветеранка російсько-української війни, журналістка, мінометниця Валерія Бурлакова; ветеранка, доброволець, учасниця російсько-української війни Ірина Іванюш; військовослужбовиця Збройних Сил УкраїниЮлія Ковальова та не тільки.

Фотографка Діана Андруник ділиться враженнями після зйомок з жінками: «Мене дивувало та надихало, як дівчата змінюються, коли надягають різний одяг.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA