Володимир Зеленський шоубізнес Філіп Кіркоров Володимир Зеленський

"Я його не впізнаю. Це інша людина": путініст Кіркоров поскаржився на Зеленського, пригадавши їхню останню зустріч

Сейчас читают: 966
hochu.ua

Російський виконавець Філіп Кіркоров, який задовго до війни в Україні перебував у дружніх стосунках із президентом Володимиром Зеленським, вкотре відзначився новою заявою.

Так, путініст назвав українського головнокомандувача зомбі, а також розповів, що українець жив у його московській квартирі.Філіп Кіркоров познайомився із керівником популярної "Студії Квартал 95" близько 20 років тому.

Тоді українські гумористи з радістю запрошували артиста до України, де на нього чекало привітне вітання. Незабаром чоловіки почали співпрацювати.

Так, Кіркоров знявся у трьох частинах фільму "Кохання у великому місті". Читати також Рот ледве відкривається, зате сідниці — як у Кім Кардаш'ян: путініст Кіркоров дав концерт після нової пластики (ВІДЕО) Проте з 2014 року колишні колеги не підтримують зв'язок: Зеленський зовсім не згадує про одіозного артиста, а той, своєю чергою, пропагандистським ЗМІ видає порцію марення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA