війна в Україні кліп нова пісня Коля Сєрга

"Ніби молитва": Коля Сєрга та бойовий медик Max Maestro випустили кліп на пісню "Живи" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 179
hochu.ua

До Дня медика, який в Україні відтепер щороку святкують 27 липня, співак та військовослужбовець Коля Сєрга разом з бойовим медиком за фахом та музикантом за покликом Максимом Гребельським на позивний “Маестро” презентували кліп на нову пісню.

Трек “Живи” присвячений бойовим медикам, які працюють на лінії фронту. Ідея написання цієї пісні з’явилася після концерту “Культурного десанту” в одному з польових шпиталів.

Текст зародився дуже швидко і після його написання Коля Сєрга вирішив, що саме ця пісня звучатиме ще й голосом медика, адже згадав про доброго друга, з яким познайомився на Великдень, під час роботи з 59-ю бригадою — Max Maestro.

Фото: nrcu.gov.ua Читати також З голосами українських захисників. О.Torvald презентували новий патріотичний мініальбом (ВІДЕО) Ось, що про цю пісню розповідає сам співак та очільник “Культурного десанту” Коля Сєрга:Медики — це янголи, які витягують з самого пекла наших поранених хлопців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA