характер

НЕбезпорадні батьки: як боротися з кольками, здуттями та закрепами у малюків

Сейчас читают: 189
liza.ua

Стаття для батьків і опікунів дітей грудного віку, у яких були виявлені проблеми з травленнямПісля народження малюк адаптується до нових умов життя: нового оточення, нової їжі.

Усі системи дитячого організму дозрівають і вдосконалюються. Через певну незрілість травної системи на початку життя у малюків можуть виникати проблеми функціонального характеру: кольки, закрепи та здуття.Функціональні кольки – одна з найчастіших проблем, з якою стикаються малюки.

При кольках протягом не менше 1 тижня малюк голосно і пронизливо кричить більше 3-х годин поспіль, частіше 3-х разів на тиждень.

У разі здуття ― після годування малюк починає плакати, його обличчя червоніє, животик стає твердим. При закрепах малюк спорожняється з більшими інтервалами у часі, може змінюватися консистенція випорожнень.У будь-якому разі для правильної діагностики та виключення більш серйозних проблем необхідно проконсультуватись з педіатром.Функціональні проблеми травлення є проявом вікових особливостей дитини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA