люди Нео

Небезпечні знахідки: як діяти у разі виявлення підозрілих предметів

Сейчас читают: 825
cosmo.com.ua

У телеграм-каналі Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України попереджають: відступаючи зі своїх позицій, російські окупанти мінують українські населені пункти.

Таким чином рашисти намагаються завдати шкоди цивільним, які не завжди знають, як правильно поводитись з небезпечними знахідками.

Щоб вберегти себе та своїх близьких від ворожих мін і не тільки, зберігай собі інформацію про те, як діяти у разі виявлення підозрілих предметів, та передавай далі. Що мінують окупанти? Міни та інші вибухонебезпечні предмети, розставлені російськими окупантами, можуть бути будь-де: у покинутих будинках, на вулицях, на дитячих майданчиках, на заміському відкритому просторі: у полях, лісах, у водоймах, на узбіччях доріг тощо.

У містах — це, у першу чергу, предмети, які можуть становити якусь цінність в окупованому місті: мобільний телефон, зброя або її деталі, аптечки, продуктові набори, дитячі іграшки тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA