уколи краси поради косметологія

Не тільки ін'єкції: як прибрати носогубні складки

Сейчас читают: 632
hochu.ua

Носогубные складки - лінії, що йдуть від носа до рота - це мімічні зморшки, які починають формуватися з підліткового віку і з роками стають помітнішими.

Ці мімічні зморшки є абсолютно нормальними і природними, але якщо ви хочете зменшити прояв носогубних складок, є кілька способів зробити це і ін'єкції – не єдиний метод.

Як це зробити – читайте у матеріалі Хочу.З віком носогубні зморшки стають помітнішими. Це відбувається через природне зниження якості шкіри та жирових відкладень на обличчі, а також скелетних змін обличчя.

В результаті обсяг обличчя зменшується, а поглиблення навколо рота стають помітнішими. Читати також Підкреслить кожну зморшку на обличчі: який колір волосся візуально дуже старить (ФОТО) Видання Нarpers Вazaar поставило це питання лікарю-косметологу Джоанні Уорд та спеціалістці з догляду за шкірою Фатме Шахін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA