кіт домашні улюбленці коти та кішки догляд за котами домашній улюбленець

5 важливих "НЕ" для власників котів: розповідаємо, як ви самі шкодите своєму улюбленцю

Сейчас читают: 297
hochu.ua

Впевнені, ви хоч раз робили щось з цього списку. Але, сподіваємося, зрозумівши наслідки цих дій, більше так робити не будете.Загалом коти їдять кілька разів на день у маленьких кількостях.

Але, на жаль, частина пухнастиків все ж не може відійти від миски, поки вона не опустіє. То, якщо ви, йдучи на роботу, залишаєте такому ненажері повну миску корму, це може призвести до його ожиріння та проблем зі здоров'ям.

Читати також Рослини, продукти та ліки: ветеринари розповіли, чим може отруїтися ваш кіт Від нудьги та накопиченої за день енергії коти починають поводитися деструктивно.

Тож кожного дня грайтесь зі своїм улюбленцем. Для цього не обов'язково купувати дорогі іграшки з зоомагазину - ви можете змайструвати паперову кульку чи лабіринт для кота власними руками.Придбайте спеціальну дряпку, щоб вберегти інтер'єр вашої квартири від котячих кігтів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA