знаменитости Нео

Найтрендовіші купальники цього літа

Сейчас читают: 917
vogue.ua

Невідомо, чи вдасться цього літа поїхати відпочивати на море, але ми сподіваємося на краще. Враховуючи, що до сезону відпусток залишилося трохи менше місяця, пропонуємо придивитися до модних купальників від українських брендів.

Приділити увагу цього літа варто моделям у бежевих відтінках, що імітують "другу шкіру", злитим варіантам з сексапільними вирізами, відвертим бікіні, в яких ідеально лягає засмага, моделям з "жатої" тканини та купальникам з леопардовим принтом.

Vogue. ua зібрав найтрендовіші купальники, які знадобляться вам на морі. Спробуйте цього літа поповнити свій модний арсенал не лише яскравими купальниками, а й моделями у нюдовій колірній гамі, які є одним із головних трендів 2022 року.

Мінімалістичні купальники в бежевих відтінках, що повторюють колір вашої шкіри, не набриднуть вам за один сезон і стануть базовим елементом відпускної капсули.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA