Нео Chanel

Наймодніші туфлі цієї осені

Сейчас читают: 542
vogue.ua

Невдовзі потрібно буде змінити відкриті літні босоніжки на закриті, але від цього не менш красиві туфлі. Дизайнери пропонують модницям кілька варіантів актуальних моделей: туфлі з відкритою п'ятою, варіанти зі скошеною танкеткою, нове прочитання туфлів Мері Джейн, ошатні пари, варіанти з ланцюгами та моделі з металевим мисом.

Vogue. ua пропонує поглянути на наймодніші туфлі сезону осінь-зима 2022/2023. Туфлі на скошеній танкетці – найзручніше взуття цього сезону.

Водночас елегантні, практичні та комфортні – ці туфлі просто створені для того, щоб носити їх щодня. Пари з металевим блиском чи пастельні рішення шукайте в колекції Prada, а ось білі або бордові туфлі з неповною танкеткою представлені у Bottega Veneta.

Туфлі з металевим мисом – не новий тренд. Ще торік Ентоні Ваккарелло прикрасив свої знакові човники-слінгбеки металевим носком – дуже швидко ця модель стала найпопулярнішою серед streestyle-зірок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA