Ermanno Scervino місто Sander Нео Ermanno Scervino місто Sander

Наймодніші об'ємні клатчі сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 319
vogue.ua

Пам'ятаєте сумку-хмару Bottega Veneta, яка наробила багато галасу у 2019 році? Тоді модель The Pouch, представлена дизайнером Деніелом Лі, стала найпопулярнішою моделлю сезону і була у кожної streestyle-зірки в гардеробі.

З того часу тренд на об'ємні клатчі не йшов з модних радарів і цей сезон осінь-зима 2022/2023 пряме тому підтвердження. М'які, подібні до подушок, клатчі з'явилися в новій інтерпретації: з несподіваних матеріалів, з елегантною фурнітурою, романтичними рюшами, застібками-рамами та додатковими ланцюжками.

Об'ємний клатч — ідеальний компаньйон для міського гардероба, що володіє декількома головними перевагами. Завдяки безформному дизайну в цей практичний аксесуар міститься все необхідне протягом дня: від зволожувальної помади до планшетів.

Крім того, об'ємний клатч досить легко вписати в гардероб, адже він поєднується як із діловими штанними костюмами, так і зі спортивними речами та вечірніми сукнями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA