школа війна росії з україною

Як будуть працювати школи і дитсадки цієї осені

Сейчас читают: 398
womo.ua

Цього року навчання у школах відбувається за змішаними схемами – діти вчитимуться у 2-3 зміни, або тиждень через тиждень, або місяць через місяць.

Це пов’язано з кількістю місць у бомбосховищах. Певна кількість шкіл проводитиме навчання виключно онлайн. Про це розповіли заступник голови КМДА Валентин Мондриївський та директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян.

Точні науки викладатимуть очно, бо з ними впоратися школярам дистанційно набагато важче. Також у пріоритеті очного навчання – першокласники та п’ятикласники, яким необхідно познайомитися з вчителем та перейти на програму Нової української школи.

Також зазначається, що перших дзвоників у звичайному форматі цього року не буде. Садочки зможуть відвідувати лише ті діти, чиї батьки можуть підтвердити своє працевлаштування (навіть якщо працюють онлайн або є ФОПами) або службу у ЗСУ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA