Christian Siriano Giambattista Valli Christian Cowan Нео Christian Siriano Giambattista Valli Christian Cowan

Наймодніші прозорі туфлі цієї осені

Сейчас читают: 459
vogue.ua

На календарі вже настали останні числа серпня, але ми знаємо, як продовжити літо цього року. Модний секрет полягає в тому, щоб носити прозорі туфлі, які візуально полегшуватимуть ваш образ, але при цьому зігріватимуть пальці восени.

Це можуть бути туфлі з безбарвного PVC-матеріалу, закрите взуття на підборах із прозорими вставками або яскраві пари – від синіх човників до малинових туфель.

Прозорі туфлі - найуніверсальніша пара взуття в гардеробі. Ось кілька причин чомусь ми так вважаємо: завдяки відсутності певного кольору, ці туфлі можуть доповнити будь-який образ, вони візуально витягають ногу і підходять всім дівчатам, а ще за ними легко доглядати, адже вони не бояться поганої погоди.

Аміна Муадді – одна з перших дизайнерів, хто популяризував цей тренд. Так, у прозорих туфлях бренду з фігурним підбором неодноразово з'являлися Ріанна, Кендал Дженнер і Розі Хантінгтон-Уайтлі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA