спорт Нео StandWithUkraine

Найкращий боєць світу з тай-бо пішов захищати Україну

Сейчас читают: 422
vogue.ua

"У війни інші закони, ніж в спорті", – каже чотириразовий чемпіон світу з тайського боксу IFMA, переможець Всесвітніх ігор 2017, чемпіон Європи Олег Приймачов, який пішов захищати Україну в складі Полтавської ТРО.

Олегу Приймачову 32, він один з найтитулованіших тайських боксерів світу. Два метри зросту, 91 кг ваги, суцільні м'язи, неймовірна доброта та рідка зосередженість.

Для лютневого числа VOGUE UA робив знімання українських спортсменів. Повне інтерв'ю з Олегом, де ми говорили про тіло, прийняття, фізичну форму та про те, як вона допомагає досягати життєвих цілей, так і не з"явилося онлайн: завадила війна.

Проте з"явився новий привід для розмови: Приймачов вирішив, що його фізична підготовка потребує спеціалізації та вдосконалення – і записався до лав Полтавської ТРО. "Якщо в нашому підрозділі з’явиться кулемет або інша важка зброя, то буду кулеметником, – каже Олег. – Це те, що антропометрія та фізична підготовка дозволяє мені робити краще, ніж іншим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA