Сша люди Нео Сша

Найкращі книги про здоров'я, які мають бути у кожної

Сейчас читают: 884
beauty.ua

У добірці, яку ми пропонуємо вам разом із національною книжковою платформою Yakaboo - все, що треба знати для весняного оновлення організму.Якщо ваше бажання почати нове життя не має чітких цілей, почніть із цієї книжки.

У ній містяться рекомендації щодо раціону, внормування маси тіла і сну, фізичної активності та медичних обстежень. Дарка Озерна - відома лікарка та блогерка, яка послуговується виключно науковими даними та принципами доказової медицини.

Це ваша інструкція щодо побудови системи, яка змінить якість вашого життя. На вас чекають зрозумілі пояснення та доброзичливі рекомендації: жодних крайнощів та безмежна емпатія до щоденних викликів українців.

Бестселер про налагодження здорового харчування та позбавлення від зайвої ваги “без фанатизму”. Відома дієтологиня допомагає розібратися причинах виникнення надлишкових кілограмів та підібрати раціон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA