детектив трейлер серіали кіно кіноіндустрія кіновиробництво

Найцікавіші детективні серіали за останні роки: трейлери

Сейчас читают: 559
womo.ua

Детектив — найпопулярніший жанр у світі не тільки в літературі, а й в кіноіндустрії. Адже цей жанр вміє приковувати погляди й тримати в напрузі.

Упродовж останніх років вийшло чимало детективних фільмів та серіалів. Найцікавіші серіали ми зібрали в нашій добірці. Якщо вам подобаються розслідування, кримінал, пригоди, злочинці та історії про поліцейських чи детективів, то наша добірка саме для вас — в ній ви знайдете серіал, який урізноманітнить ваш вечір сьогодні. ТОП-7 найкращих детективних серіалів за останні роки, від яких неможливо відірватися:  Захищаючи Джейкоба Defending Jacob Рік випуску: 2020 Мінісеріал з Крісом Евансом, Джейденом Мартеллом та Мішель Докері в головних ролях знято у жанрі кримінальної драми.

Сюжет оповідає про 14-річного хлопчика Джейкоба, якого затримує поліція, підозрюючи у вбивстві свого однокласника, чиє тіло було знайдено в лісі зі смертельним ножовим пораненням.

Знятий за однойменним романом-бестселлером Вільяма Лендея, фільм покаже судові засідання, розслідування вбивства та взаємини сім’ї у такий важкий час. Аутсайдер The Outsider Рік випуску: 2020 Містичний трилер за мотивами роману Стівена Кінга – це заплутана темна історія вбивства підлітка в невеликому містечку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA