суп рецепти що приготувати

Один інгредієнт перетворить гороховий суп на шедевр: що кладуть в каструлю досвідчені кулінари

Сейчас читают: 584
hochu.ua

Ми вже розповідали, як правильно варити рис. Тепер розкриваємо секрет, як вивести на абсолютно новий рівень улюблену першу страву багатьох - гороховий суп.

Весь секрет у одному інгредієнті. Читати також Будуть просити щодня: неймовірна бюджетна страва зі звичайної картоплі (РЕЦЕПТ) Якщо ви, коли чуєте словосполучення “гороховий суп”, уявляєте мутну рідину в щербатій тарілці як у дитячому садочку, ви просто не їли справді смачного супу.

Разом з Pixelinform розповідаємо, як це виправити. Густий гороховий суп на наваристому бульйоні - страва, відома у багатьох країнах Європи.

Наприклад, у Німеччині та Франції туди обов’язково додають бекон, а в Естонії готують свинячі ніжки, а як гарнір до них - варений горох, змішаний із салом.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Капитальный ремонт включает в себя серьезный фронт работ. Установка дверей — один из этапов. В ассортименте большой выбор коробок с полотнами из ПВХ и дерева. Они на рынке давно. А вот что lifehelper.one /10 месяцев назад
kvartblog.ru
Капитальный ремонт включает в себя серьезный фронт работ. Установка дверей — один из этапов. В ассортименте большой выбор коробок с полотнами из ПВХ и дерева. Они на рынке давно. А вот что kvartblog.ru /10 месяцев назад
fokus-vnimaniya.com
Журналиста Супера и политолога Орешкина объявили иноагентами в России fokus-vnimaniya.com /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA