сад поради дачникам яблука яблуня

Навіщо досвідчені садівники вбивають цвяхи у яблуню: хитрий трюк

Сейчас читают: 222
hochu.ua

Ми розповідали, що робити, якщо не зав’язуються плоди на помідорах. Цю проблему вирішує одне просте підживлення. Але дереву, такому як яблуня, цей спосіб не допоможе.Якщо яблуня росте кілька років, а врожаю все одно нема, навіть при правильному догляді - то варто звернути увагу на дідівський спосіб поліпшення плодоношення дерева.

Про нього розповіли на Pixelinform. Читати також Це “золото” багато хто викидає: фантастичний делікатес з відходів садівництва (РЕЦЕПТ)  Треба запастися лише кількома цвяхами.

При цьому досвідчені садівники стверджують, що краще брати іржаві предмети. Вважається, якщо вбити такий цвях у стовбур, дерево отримає необхідне залізо і почне давати врожай солодких і соковитих фруктів.Але досвідчений господар знає, що справа у стресовій реакції, а не в цвяхах.

Але метод все одно вважається ефективним.Наприклад, деякі дачники використовують для цього пластикові пляшки із водою. Вони розвішують їх на гілках, які починають хилитися до землі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA