Нео

Наймодніші шкіряні костюми сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 617
vogue.ua

З настанням осені дизайнери зазвичай згадують про шкіру. З цього базового й практичного матеріалу бренди створюють не тільки сумки, взуття та верхній одяг, а й щосезону пропонують нові варіації базових осінніх речей, серед яких сукні, спідниці, штани та жакети.

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 бренди, як і раніше, роблять ставку на шкіру, як один з найпопулярніших матеріалів для прохолодної погоди, і пропонують зосередити увагу на спідничних і брючних костюмах — від фірмового мінімалізму 1990-х до сексуальних сетів, натхнених стилем ранніх 2000-х.

У період міжсезоння саме час згадати про костюми зі шкіри, в яких буде комфортно провести весь день. Так, цей довгограйний тренд буде доречний як на роботі, так і романтичному побаченні чи зустрічі з подругою.

Придивіться до шкіряного дуету Bottega Veneta в коричневому модному кольорі осені, або вибирайте мінімалістичний костюм Khaite, що складається із широких штанів і маскулінного блейзера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA