saint Laurent Alexander Macqueen Rick Owens Victoria county Beckham Нео saint Laurent Alexander Macqueen Rick Owens Victoria county Beckham

Гід наймоднішими сукнями осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 609
vogue.ua

Суконь багато не буває – про це знає кожна модниця. З року в рік модельєри вигадують нові дизайни, які хочеться мати. Так, цієї осені, як і раніше, будуть у тренді трикотажні сукні, що нагадують старомодне бабусине в’язання, практичні шкіряні варіанти й мінімалістичні образи довжини максі.

Крім того, дизайнери зробили акценти на жіночних силуетах і знову освідчилися в коханні корсетним сукням і білизняному стилю, а також додали нотки романтики за допомогою маленьких бантів.

Vogue. ua зібрав наймодніші сукні сезону осінь-зима 2022/2023. Після стількох сезонів мішкуватих і габаритних пропорцій, здається, настав той самий час лаконічних силуетів та елегантних фасонів.

Так, пальта знаходять пояси, корсети окреслюють талію, а довжина максі поступово й упевнено витісняє короткі сукні з нашого гардероба.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA