лайфхак чистий дім кава

Улюблений напій допоможе позбутися неприємного запаху в холодильнику: геніально простий лайфхак

Сейчас читают: 217
hochu.ua

Нерідко кожна господиня стикається з неприємним запахом, який може виникнути у холодильнику. Будемо відвертими: часом запах може виходити навіть із морозильної камери.

Виявляється, позбавитися цієї проблеми допоможе улюблений усіма ранковий напій. Докладніше про це читайте на HOCHU.ua! Читати також Як продовжити свіжість хліба у спеку: простий лайфхак, про який знають не всі Існує безліч причин, з яких у холодильнику може оселитися відштовхуючий аромат.

Це можуть бути продукти, що сильно пахнуть, зіпсовані страви та брак уваги до регулярної гігієни холодильника. Однак сьогодні наше завдання не полягає у перерахуванні факторів, що впливають на виникнення неприємного запаху, а в тому, щоб запропонувати простий та ефективний спосіб позбавлення від нього.Розв'язання цієї проблеми досить просте і вимагає всього одного звичайного продукту — кавової гущі.

Після завершення сніданку в супроводі чашки кави, що бадьорить, не поспішайте викидати кавову гущу. Підсушіть її та перекладіть у пластикову коробочку, таку як та, в якій зазвичай продається маргарин або масло.Зробіть кілька отворів у кришці цієї саморобної контейнерної системи та розмістіть його на одній з полиць холодильника або морозильної камери.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA