Мода сукня тренди літо літо 2023

"Бабусині сукні" стали головним трендом цього літа: як їх носити (ФОТО)

Сейчас читают: 603
hochu.ua

В'язані речі були на піку своєї популярності минулого літа і ось ми знову бачимо, як тренд повертається. Що будемо носити: ажурні сукні, спідниці та пляжні накидки, в'язані жилети та штани.

Читати також Капсульний гардероб на літо 2023: базовий список речей для комфортних образів Що стосується в'язаних суконь, то якихось особливих правил щодо стилю не існує.

На пляжі можете носити в'язану ажурну сукню або красиву накидку, одягнувши її на купальник або спідню білизну. Якщо на вулиці трохи прохолодно, то під низ можна надіти майку чи футболку, накинути зверху кардиган чи джинсову куртку.Що стосується аксесуарів та прикрас, то з в'язаними речами завжди добре виглядають плетені аксесуари, прикраси з натуральних матеріалів: дерево, камінь, скло, глина, шкіра.

Прикрас не повинно бути занадто багато, іноді одних сережок або браслета вистачає. Читати також Джорти — головний хіт 2023 року: як виглядають наймодніші шорти цього літа та з чим їх носити (ФОТО) Якщо ви ще не готові до в'язаної сукні, то включити в свій гардероб цей тренд можна за допомогою в'язаної спідниці, жилетки, топа або штанів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA