місто Маріуполь місто Запоріжжя місто Львів місто Мариуполь ООН здоров'я СИЗО війна Азовсталь місто Маріуполь місто Запоріжжя місто Львів місто Мариуполь

Слідчу з Маріуполя Мар’яну Чечелюк тримають у російському полоні понад рік: її стан здоров’я значно погіршився

Сейчас читают: 299
womo.ua

У 22-річної слідчої з Маріуполя Мар’яни Чечелюк, яка вже понад рік перебуває в російському полоні у СІЗО Таганрога, значно погіршився стан здоров’я.

Про це виданню ZMINA розповіла мати Мар’яни Наталія Чечелюк. За словами матері дівчини, з нею на звязок вийшли дві жінки, які перебували в одній камері з Мар’яною в СІЗО №2 міста Таганрога у рф.

Одна з них розповіла, що Мар’яна страждає від сильного болю в колінах, а також втратила багато ваги, тому потребує медичної допомоги.

Знеболювальні препарати дівчина може отримати лише раз на місяць, коли до СІЗО навідується лікар. Читайте також: росіяни обстріляли ракетами Львів: є загиблі та травмовані Мати Мар’яни також розповіла, що неодноразово чула від інших полонянок, що їм «підмішують якісь препарати в компот або їжу, щоб у жінок узагалі не відбувалася менструація».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA