місто Київ ВДНГ місто Київ

На ВДНГ відбудеться фестиваль «Книжкова країна»

Сейчас читают: 137
womo.ua

25–28 квітня ВДНГ разом з Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів проведе фестиваль «Книжкова країна», що об’єднає найбільші українські видавництва, профільні компанії, авторів і літературних критиків, блогерів.

Гості фестивалю зможуть відвідати великий книжковий ярмарок, поспілкуватись із письменниками, взяти участь у майстер-класах, послухати дискусії експертів і лідерів думок, побачити улюблених зірок, цікаво й корисно провести час в освітній та ігровій зонах.

У межах «Книжкової країни» в першому павільйоні й на головній площі ВДНГ відбудеться книжковий ярмарок, де буде представлена література близько 100 українських видавництв: це «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Видавництво Старого Лева», «КСД», «Наш Формат», «Віват», «Ранок», «Лабораторія» та багатьох інших.

На фестивалі також створять Освітній простір — окремий майданчик з освітньою літературою та канцтоварами. Тут пропонуватимуть підручники й посібники від видавництв «Навчальна книга – Богдан», «Ранок», «Підручники і посібники», шкільне приладдя, матеріали для творчості й аксесуари для книголюбів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA