зубная паста зубная щетка уход за зубами

"92% населення Землі не вміють правильно чистити зуби": як зберегти здоров’я зубів? Поради стоматолога

Сейчас читают: 212
hochu.ua

Культуру догляду за зубами ми переймаємо саме від сім'ї та родини, а наші діти, в свою чергу, — від нас. Зуби хворіють через дві причини: карієс та пародонтит.Карієс, як і пародонтит виникає внаслідок неправильного і нерегулярного чищення зубів.

Всюди, де зуб недочищений, згодом з'являється проблема, адже бруд діє, як клейка стрічка, яка збирає на собі усі бактерії, які руйнують зуб.Вважається, що до 10 років зуби дитині повинні чистити батьки.

Так, саме до 10. Для європейців у цьому немає нічого дивного, адже дитина у 6, 8, чи навіть в 10 років, попри наявність багатьох "дорослих" (постійних) зубів не розуміє, наскільки важливим є ретельне чищення зубів.

Саме від цього чищення залежить, скільки зубів у неї залишиться у дорослому віці. Існує думка, що молочні зуби чистити і лікувати не потрібно, адже на їх місці виростуть нові постійні зуби.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA