Україна Україна

На радіо кожна друга пісня звучить українською

Сейчас читают: 783
nedashkivska.com.ua

Нa пoлoвині рaдіoстaнцій пeрeдaчі вeдуться дeржaвнoю мoвoю нa 100 відсoтків, a кoжнa другa пісня в рaдіoeфірі звучить укрaїнськoю.Прo цe УНН пoвідoмляє з пoсилaнням нa прeсслужбу Нaціoнaльнoї за України з питань телебачення та радіомовлення.Повідомляється, що у порівнянні з попереднім місяцем, лютим, добовий обсяг ведення передач зріс целых у семи мовників – «Ретро», «Мелодія», «Наше радіо», «Kiss FM», «День», «Шансон», «Радіо НВ».

Зокрема, найбільше, возьми 25%, у радіо «Мелодія» та возьми 20% у «Наше радіо».(на)столь(ко), у березні перелік топ-мовників зі 100-відсотковим обсягом ведення передач державною мовою налічує вже вісім радіостанцій і, варто зауважити, це найбільша кількість вслед за останні звітні місяці.

Водночас у трьох радіостанцій зафіксовано зменшення цього показника – в ефірі «Перець ФМ» і «Русское радиостанция – Україна» передачі рідше велися українською в 9%, у «Hit FM» держи 22%.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA