Стиль зіркові образи

На контрастах: Гейлі та Джастін Бібер здивували абсолютно негармонійним сімейним луком (ФОТО)

Сейчас читают: 657
hochu.ua

Для побачення з чоловіком Гейлі обрала коротку червону сукню, до якої підібрала в тон шкіряну сумку та туфлі-мюлі на підборах.

Шию моделі прикрашав ланцюжок з великою літерою “В”, інкрустований золотом та діамантами, а вуха - сережки у вигляді полуниці.

Своє волосся Гейлі зібрала шпилькою, а також зробила вечірній макіяж.Фото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Бездоганний макіяж на випускний: 3 модні ідеї в стилі Хейлі Бібер (ФОТО) Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesВодночас її чоловік Джастін Бібер, який йшов на крок позаду, був у сірому спортивному костюмі, жовтих кроксах та рожевій бейсболці.

Тож пара мала досить дивний вигляд через образи, що абсолютно не гармоніювали одне з одним. Фото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Хейлі Бібер отримує погрози про розправу від фанатів Селени Гомес: співачка емоційно відреагувала Також раніше ми розповідали, що допомагає Гейлі Бібер впоратися зі стресом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA