місто Berlin місто Berlin

Must-visit: онлайн-конференція «Whatabout: Future of Brands»

Сейчас читают: 777
cosmo.com.ua

2020-й рік кинув нам усім нові виклики та вивів діджитал на якісно новий рівень. Саме тому радимо тобі не пропустити Whatabout: Future of Brands — першу онлайн-конференцію про діджитальну реальність у дизайні, візуальних та бренд-комунікаціях.

На конференції, котра триватиме з 11 до 13 вересня, обговорюватимуть новий цифровий світ, останні зміни у комунікаціях та їхнє майбутнє.

Також запланована виставка у віртуальній реальності, дискусійні кімнати із запрошеними модераторами, канали для спілкування, бар, спортивні активності та DJ сет.

Окремої уваги заслуговують класні спікери — 10 топових дизайнерів, засновників студій, креативних директорів та маркетологів зі всього світу. Paula Scher, Pentagram GMUNK, gmunk  Eike König, Hort Anfi Sa, Super an der Spree Liu Zhao, Another Lab Yaroslav Serdyuk, Banda Cameron-James Wilson, The Diigitals Andreas Läufer, MetaDesign Berlin Vova Smirnov & Nastya Zherebetska, Spiilka Dines, Studio Blup Серед головних напрямків, на яких буде закцентовано

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA