Сериал премьера актеры

"Моя улюблена Страшко": стало відомо, коли покажуть серіал

Сейчас читают: 113
hochu.ua

Вже 30 серпня о 20:45 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра україномовного серіалу "Моя улюблена Страшко", в якому головні ролі виконають молода українська акторка, випускниця майстерні Льва Сомова Ірина Поплавська, та актор театру та кіно Олександр Соколов.

Напередодні великої прем’єри, телеканал 1+1 продовжує знайомити глядачів із акторами серіалу "Моя улюблена Страшко".Так, наречену головного героя, успішну менеджерку Яніну у серіалі втілить відома акторка Дар’я Баріхашвілі.

Дар’я зіграла і в фільмі "Пульс", який незабаром покажуть на телеканалі 1+1.Коли я дізналася, у який проект мене покликали на проби, то я неймовірно зраділа, бо "Дурнушка Бєтті" — це серіал з мого дитинства, фанатом якого я була.

Мені неймовірно подобається моя героїня Яніна. Вона справедлива, чесна, відповідальна і вірна як в роботі, так і у коханні. Мені теж притаманна риса вірності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA