Нео

MMR проводить опитування фахівців галузі маркетингу

Сейчас читают: 829
womo.ua

2022 рік докорінно змінив не лише життя кожного з нас, але й бізнес-процеси та підходи до маркетингу. Інструменти, якими ми користувалися до 24 лютого, трансформувалися чи стали неефективними.

Аби створити нову матрицю  комунікацій, топовий ресурс України про маркетинг MMR ініціює спецпроєкт “Маркетинг — 2023”. Він розкаже про тренди, на які варто спиратися в планування активацій, про ефективні рішення та інструменти, вдалі кейси.

До підготовки спецпроєкту MMR залучає всю експертну спільноту — опитування галузі триватиме до 7 лютого включно. Керівники з маркетингу та комунікацій найбільших українських компаній та агенцій вже готують для спецпроєкту інформацію про топ ефективних методів управління репутацією, розвиток CRM маркетингу, метавсесвіт, систему соціальних комунікацій, інфлюенс-маркетинг та багато іншого.

Ми спільно визначимо, які ж маркетингові інструменти будуть максимально ефективними у 2023 році, чи варто інвестувати в офлайн-маркетинг, як ефективно побудувати стратегію просування в період глобалізації бізнесу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA