Святослав Вакарчук місто Львів видео клип Святослав Вакарчук місто Львів

"Місто весни": "Океан Ельзи" та "Один в каное" презентували дуетний кліп

Сейчас читают: 523
hochu.ua

Цього тижня є чудові музичні новини для прихильників  "Океан Ельзи" та "Один в каное". Вони презентували дуетний кліп. Зустрічайте прем'єру "Місто весни"!

В кулуарах давно обговорювали можливість такого дуету і ось нарешті ми всі дочекались.  "Океан Ельзи" та "Один в каное" записали разом композицію "Місто весни".Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який нещодавно став батьком, як виявилося, вперше присвятив пісню Львову:27 років існує група "Океан Ельзи" і за цей час я не написав жодної пісні про Львів, хоча дуже хотів.

Просто я не вмію писати пісень "на злобу дня". Взагалі не вірю, що можливо так створити пісню, яка буде жити. А зараз у моєму житті той час, коли через різні обставини я по іншому усвідомив значення рідного Львова для мене.

Коли ставлення до міста через роки викристалізувалось у тиху, але вічну любов. Коли ти просто розумієш, що це найкраще місце на Землі для тебе було, є і буде.Коли почав думати про колаборацію, з ким було б органічно записати таку пісню, з

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA