догляд за волоссям волосся фарбування

ТОП-3 найефективніших способи, як змити фарбу з волосся

Сейчас читают: 849
hochu.ua

Фарбування волосся - це одна з улюблених beauty-процедур дівчат. Ми ретельно підбираємо новий колір, але результат не завжди виправдовує очікування.

Що ж робити в такому разі? У нас є відповідь! Новий колір волосся виявився на тон темнішим або має небажаний підтон? Прибрати жовтизну або освітлити відтінок можна за допомогою професійних (хімічних продуктів) або домашніх засобів.

Ми підготували для вас три найефективніші способи, які допоможуть змити фарбу з волосся в домашніх умовах! Читати також Фарбування балаяж: стильні варіанти на волосся різної довжини Лимонний сік використовують не тільки, щоб освітлити пігментні плями і вирівняти тон шкіри, а й для того, щоб зробити колір волосся трохи світлішим.

Вам знадобиться пів лимона. Додайте цей компонент до бальзаму або кондиціонера і розподіліть на основну довжину. Залиште на годину, а потім - змийте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA