Сша жертва характер Нео Сша

Найкращі серіали Netflix, які ви могли прогавити цього літа

Сейчас читают: 893
vogue.ua

Ми зібрали для вас найцікавіші літні релізи Netflix на сьогодні - від фінальної частини вже культового серіалу "Гострі картузи" до абсолютного нового чарівного шоу "Без пари" з зіркою серіалу "Як я зустрів вашу маму" Нілом Патріком Гарісом.

Обирайте те, що вам більше до смаку. «Дев’ять сценаріїв, понад 800 сторінок тексту, майже два роки знімання, тисяча кадрів з візуальними ефектами та тривалість, що майже вдвічі перевищує тривалість будь-якого попереднього сезону. . . „Дивні дива 4“ був найскладнішим сезоном, але також буде і найуспішнішим», - говорять продюсери серіалу брати Даффери.

Що ж, це правда - четвертий сезон вийшов популярного фантатсичного серіалу "Дивні дива" вийшов дійсно неперсічний. Глядачі нарешті дізнаються відповіді на питання, що буде з Одиннадцятою?

І як Джойс, Гоппер і Мюррей повернуться до США?. . Буде цікаво!Що ж, цей серіал такий же прекрасний та божевільний, як і фото, що його ілюструє. "Кларк" розповідає про життя шведського грабіжника банків Кларка Олофссона, на честь яокго виникло поняття "стокгольмський синдром".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA