Нео

Наймодніше взуття цього вересня

Сейчас читают: 823
vogue.ua

З приходом осіннього сезону відкриті босоніжки та сандалії йдуть на далекий план, звільняючи місце для закритого взуття. У новому осінньому сезоні в центрі уваги опинилося взуття, натхнене шкільним стилем, туфлі на високій платформі, лофери, що відсилають до чоловічого гардеробу, жіночні балетки, а також практичні та елегантні туфлі зі скошеною танкеткою.

Vogue. ua зібрав наймодніше взуття для ранньої осені, яке вам знадобиться вже в вересні. Стиль преппі останні кілька сезонів не йде з модних радарів, а з приходом вересня кількість речей, натхненних шкільною естетикою, лише набирає обертів.

Дівчата вибирають короткі спідниці в клітку, в'язані жилети, бомбери з нашивками та сукні з відкладними комірами, доповнюючи їх оксфордами – строгими черевиками на шнурівці, які отримали свою назву завдяки студентам елітного коледжу в Англії.

Шукайте найбажаніші пари в колекціях Erdem, Claudia Li та Paul & Joe. Тренд на взуття на захмарній платформі зайняв упевнену позицію у колекціях брендів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA