Аксессуары Тренд

Сумка 1DR Diesel — найбажаніший аксесуар цього сезону

Сейчас читают: 742
vogue.ua

Мода — це гра, яка постійно змінює свої правила. Один з найкращих способів відстежувати ці зміни — щоквартальний індекс платформи Lyst: він ранжує найпотужніші бренди в галузі в поточний момент і складає графіки популярності найпопулярніших предметів одягу чи аксесуарів.

У останньому рейтингу Lyst, що охоплює другий квартал 2022 року, одна річ піднялася над усіма іншими та стала найбажанішою в Інтернеті — сумка через плече 1DR від Diesel з її блискучим, привабливим силуетом у стилі Y2K.

Звичайно, популярністю ця сумка зобов'язана креативному директору Гленну Мартенсу (який також працює з Y/Project). Завдяки його баченню та роботі Diesel увірвався в десятку найпопулярніших брендів у світі, вперше у своїй історії.

Пошукові запити сумки 1DR зросли на 317 відсотків у червні після того, як її почали носити зіркові шанувальники Diesel. Кайлі Дженнер одягла свою темно-синю блискучу 1DR із блакитною сукнею Diesel, а Megan Thee Stallion обрала сумку та мінісукню цукерково-рожевого кольору.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA