Психология красота одежда стереотипы

Майя Тульчинська: «Зріла жінка може сама обирати, кому подобатись, а кому — ні»

Сейчас читают: 217
womo.ua

Майя Тульчинська, блогерка Панує така думка, що мода – це гра для молодих. Стежити за модними трендами, приміряти новинки, змінюватись, експериментувати з власним стилем, вдягатися яскраво, сучасно, сміливо, екстравагантно – це тільки молодим жінкам годиться. «Після певного віку» жінка має все це облишити. «Після певного віку» треба вдягатися стримано та невигадливо, носити сувору класику і «гідно нести свій вік».

Майя Тульчинська, авторка блогу «Доступно та просто про моду і стиль» розповідає про те, чому не треба зважати на подібні стереотипи.

Коли починається «певний вік» Чому хтось має «нести свій вік», ніби це хрест якийсь, покарання за злочини, важка спокута? Якщо вже тебе спіткала така зла доля, якщо ти дожила до «певного віку» — сприймай цей вирок з гідністю?

І до речі, коли починається цей «певний вік», чи знає хтось? На кожному кроці пишуть про цей «певний вік», а на котрому році життя він починається, хто-небудь в курсі?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA